Onderwijs

Vidyo biedt audio- en vidyo communicatie om personen van verschillende locaties bij elkaar te brengen. Het is een uitstekende oplossing voor afstandsonderwijs met videoconferencing.


VidyoCampus

VidyoCampus programma’s

Voor elk type onderwijs heeft Vidyo de zogenaamde VidyoCampus programma’s. Dit betreft een complete oplossing gebaseerd op het aantal ingeschreven studenten. De sitelicentie overeenkomst is inclusief de Vidyocomponenten zoals de VidyoRouter, VidyoPortal, VidyoDesktop en VidyoMobile gebruik.


VidyoReplay

Webcasting en opname

Met de VidyoReplay toevoeging kan men conferenties en colleges en van (gast)docenten op afstand een zeer groot aantal studenten worden uitgezonden kunnen deze worden opgenomen op video. Deze video’s kunnen vervolgens via moderne websites zoals Youtube gepubliceerd worden.


VidyoReplay Management

VidyoReplay en Kaltura

Samen met de snelle groei van de video conferencing komt de noodzaak om de colleges effectief te beheren en de hooggewaardeerde video-inhoud te waarborgen. Het is niet langer voldoende om gewoon op te nemen nemen van een video-conferentie. Er moeten manieren zijn om de video's eenvoudig te categoriseren, zoeken, indexeren. Publiceren van specifieke inhoud moet snel en kosteneffectief gedeeld kunne worden. Vidyo en Kaltura bieden een geïntegreerde video-conferencing oplossing die video management zeer toegankelijk maakt.


VidyoMobile

De Mobiele video-conferencing voor tablets en smartphones, zo eenvoudig als het maken van een telefoongesprek

VidyoReplay

VidyoReplay Hoogwaardige multipoint videoconferentie-opname en webcasting systeem

VidyoSlate

Wanneer VidyoSlate. Uw tablet wordt het ideale tweede scherm in een conferentie aangedreven door Vidyo -oplossingen, waardoor inhoud de samenwerking binnen handbereik