Vidyo voor de Overheid

Vidyo voor overheid

Kostenbesparend en betere samenwerking tussen instanties

Voor de federale, staats-en lokale instanties, is video samenwerking essentieel om zodat er efficiënter/effectiever gewerkt kan worden maar ook op kosten kan worden bespaard. HD Multipoint VideoConferencing werd eerst beschouwd als te duur en te complex voor dagelijks gebruik, video conferencing is nu eindelijk betaalbaar en makkelijk te gebruiken dankzij Vidyo.

Overheidsinstanties werken met Vidyo om de grenzen van de traditionele video-technologie te overbruggen, onder andere met:

 • 1

  Veiligheid en
  interoperabiliteit

 • 2

  Een hoger niveau van
  kwaliteit en toegankelijkheid

 • 3

  Grotere schaalbaarheid en
  bereikbaarheid

 • 4

  Betere waarde in vergelijking
  met concurrerende oplossingen

Rechtbanken en Gevangenissen

Zware zaak belasting, veranderende wet, overvolle faciliteiten en krappe budgetten maken het steeds moeilijker voor rechtbanken en penitentiaire systemen om zowel veilig als efficiënt te werken. Video-conferencing oplossingen kan de noodzaak voor naadloze, betrouwbare en veilige communicatie in deze omgeving aanpakken.

Alarm diensten

Alarm diensten belast met rampenbestrijding moeten altijd in staat van paraatheid zijn. Dit vereist een aanzienlijke planning en samenwerking tussen verschillende sectoren, de planning is vaak tijdrovend en kostbaar. Door Vidyo wordt plannen makkelijker, iedereen blijft geinformeerd en er is minder reistijd dus ook minder reiskosten.

Hulpverlening / trainingen

Hulpverleners hebben altijd toegang nodig tot hoge kwaliteit trainingen om zodoende op alle niveau's hun certificaten te halen.

Vidyo biedt de mogelijkheid om interactieve training programma's aan te bieden over het internet. Zodat de hulpverleners ook buiten werktijden certificaten kunnen halen