Vidyo voor bedrijven

De VidyoOne

Video vergaderen op welke locatie dan ook.

Voor bedrijven die kosten dienen te besparen zoals vluchten, hotels, restaurant of andere verblijfskosten. Maar ook de kans op files, vertraging of andere kostenposten willen vermijden is er een oplossing. Een Video Conference, een Video Call, Beeld bellen, dit zijn toepassingen die dat doen.

Vidyo heeft daarvoor een geïntegreerde videoconferentie centrale die computers, laptops, tablets of mobiele telefoons de mogelijkheid biedt om via het internet of willekeurig mobiel netwerk eenvoudig te videobellen, video vergaderen op welke locatie dan ook.

Deze geïntegreerde videoconferentie centrale genaamd VidyoOne kan dit verzorgen voor uw teams binnen de organisatie. Dus willekeurig, zoals Management, Salesteams, ontwerpteams, administratie, financiën, etc..

De VidyoOne kan voor een eenmalige prijs direct 100 gebruikers aansluiten die 10 verbindingen die tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. De VidyoOne is namelijk een VidyoRouter en VidyoPortal in een.


VidyoOne

De VidyoOne Portal/Router dient geplaatst te worden op een centraal punt. Dit centrale punt is een hosting center vanwege de aanwezigheid van voldoende upload/download bandbreedte. McNolia verzorgt hiervoor hosting diensten in het McNolia datacenter.

VidyoRouter

VidyoRouter’s Adaptive Video Layering Architecture bewaakt de netwerkprestaties, verwerkingskracht en weergavecapaciteit van ieder eindpuntapparaat dynamisch en optimaliseert de resolutie, bitrate en framerate dynamisch.

VidyoPortal

Wanneer VidyoPortal is gepartitioneerd voor gebruik door meerdere gebruikers, kan het programma elke gebruiker als een privéportal tonen, of de zichtbaarheid en communicatie tussen specifieke gebruikers mogelijk maken.

McNolia zet Vidyo in bij Centrotec

Centrotec groep


Dr. Gert-Jan Huisman, CEO van Centrotec: "Toen ons bedrijf zich uitbreidde, zijn we op zoek gegaan naar een video-conferencing-oplossing die ons zou helpen bij niet alleen de kosten van het reizen te verminderen, maar ook bij de tijd die daaraan wordt besteed. Vidyo levert een uitzonderlijke kwaliteit van dienstverlening en biedt ons een flexibiliteit en stabiliteit die onze basisbehoeften van video-conferencing voor de toekomst zal zijn. Onze mensen zijn nu in staat om direct te kunnen communiceren en videovergaderen met een verscheidenheid van verschillende mobiele toepassingen zoals laptops, tablets en telefoons, teneinde de productiviteit en efficiëntie te kunnen verhogen."

Centrotec Case study