Oplossing op maat

Soms vraagt implementatie van software en hardware een Out of the Box kijk op de samenhang van technieken binnen uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de integratie van Vidyo zo soepel mogelijk te laten verlopen, ongeacht hoe complex uw infrastructuur ook mag zijn.

McNolia is al sinds 1998 de specialist op het gebied van hosting, software ontwikkeling, integratie en architectuur. Als hoofdaannemer van software projecten voor grote spelers in de commerciële sector en de zorgverzekeringsmarkt hebben wij de afgelopen vijftien jaar veel gerealiseerd. Dit varieert van internet winkels en maatwerk software ontwikkeling tot klantenservice websites.

Met haar klanten heeft McNolia vaak een +4 Jaar samenwerking. Dit komt vooral omdat McNolia gespecialiseerd is in zowel business processen als de samenhang van business processen met de ICT. McNolia kan zich door deze specialisatie goed verdiepen in de business en core processen binnen de organisatie van klanten en zodoende de juiste ICT oplossing aanbieden.

McNolia begrijpt als geen ander hoe ICT kan worden ingezet ten voordele van de klant. McNolia is ook gespecialiseerd in Video Conferencing technologie en heeft al tal van klanten voorzien van state of the art Video Conferencing. Door onze succesvolle positionering in de markt en onze ervaring heeft (Vidyo, Inc) McNolia gekozen als de enige Premium Reseller van de Benelux.

Mede dankzij onze status binnen de Video Conferencing wereld kunnen wij u Video Conferencing bieden tegen de schepste prijs en daarbij garanderen wij dat u een oplossing op maat krijgt.