Geïntegreerde communicatie

De VidyoOne

Video vergaderen op welke locatie dan ook.

Vidyo levert multipointvideoconferentie met telepresence-kwaliteit aan de geïntegreerde communicatie- en productiviteitsomgeving van Microsoft. Gebruikers kunnen vergaderingen plannen met behulp van Microsoft Lync of Vidyo’s HD-videoconferenties starten vanaf Microsoft Outlook of Communicator op dezelfde manier waarop ze IM- of VoIP-gesprekken starten.

Microsoft Lync, Outlook en Office Communicator

Vidyo integreert perfect met de zogenaamde Unified Communications toepassingen. Deze veel gebruikte geïntegreerde communicatieplatforms zijn tegenwoordig uit te breiden met hoge kwaliteit Video Conference, Video Call of Beeld bel toepassingen zoals vergadersystemen maar ook voor de mobiele devices zoals de iPad, Android tablet of Smart Phones.

Adobe Connect

Webconferencing is nu nog persoonlijker en interactiever geworden! Vidyo’s pod voor Adobe Connect 8 maakt video-interactie van HD-kwaliteit tot een natuurlijk geïntegreerde service binnen de Adobe Connect-omgeving. Versterk de kracht van content delen en beheren die mogelijk wordt gemaakt door webconferencing met een hogere mate van interactiviteit dankzij levensechte Vidyo-interactie voor persoonlijke samenwerking. Door gebruik te maken van de webconferencing interface die uw gebruikers al kennen, gaat het deelnemen en beheren van Vidyo-conferenties intuïtief en probleemloos.

IBM Lotus Sametime

Vidyo levert HD-multipointvideo-interactie geïntegreerd met IBM Lotus Sametime door gebruikers de mogelijkheid te geven om een Sametime IM-sessie te escaleren naar een multipointvideoconferentie met telepresence-kwaliteit en gegevenssamenwerking. Het beheren van gebruikersdatabases en -certificaten wordt vereenvoudigd door de integratie met IBM Lotus Domino, met behulp van IBM’s LDAP-interface, wat zorgt voor één verificatiepunt voor alle gebruikers.